Bozdağ'ın Açıklaması Yunanistan'da Tedirginliğe Neden Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bozdağ'ın Açıklaması Yunanistan'da Tedirginliğe Neden Oldu

06.06.2018 22:43

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Bakanlar Kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamadaki “Bu darbeci askerleri nerede olurlarsa olsunlar, onları toplayıp Türkiye’ye götürmek bizim görevimizdir” sözleri Yunanistan’da tedirginliğe neden oldu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın Bakanlar Kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamadaki "Bu darbeci askerleri nerede olurlarsa olsunlar, onları toplayıp Türkiye'ye götürmek bizim görevimizdir" sözleri Yunanistan'da tedirginliğe neden oldu.

Yunanistan'da yayınlanan Ekathimerini gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un NATO savunma bakanlarının perşembe günü yapacakları toplantıda, Bozdağ'ın sözleri ile ilgili mevkidaşlarına brifing vermeyi planladığı belirtildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bozdağ'ın Açıklaması Yunanistan'da Tedirginliğe Neden Oldu - Son Dakika


Advertisement