Burdur'un Bucak ilçesine yeni kaymakam atandı - Son Dakika
Politika

Burdur'un Bucak ilçesine yeni kaymakam atandı

Burdur\'un Bucak ilçesine yeni kaymakam atandı

24 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur'un Bucak ilçesine kaymakam olarak atanan Bayram Gale, görevine başladı. Gale, Bucak'ı ekonomik, sosyal ve kültürel seviyede geliştirmek için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, devlet ile milleti kaynaştırarak vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve vatandaşlarla daha yakın ilişkiler kuracaklarını ifade etti.

13.09.2023 16:44

24 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur'un Bucak ilçesine kaymakam olarak atanan Bayram Gale bugün itibariyle Bucak'taki görevine başladı. Göreve başlar başlamaz çalışma arkadaşlarıyla tanışan Bayram Gale daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bucak'ı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu gelişmeyi ekonomik, sosyal ve kültürel seviyeyi daha yükseklere taşımak için çalışacağız. Şehrin sanayi potansiyelini değerlendirerek yeni organize sanayi bölgeleri kurma olasılığını incelemeyi planlıyoruz. Bunun için işleri kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

"Devlet-millet kaynaşmasını güçlendireceğiz"

Devlet ile milleti kaynaştırarak vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini de dile getiren Gale, "Devlet-millet kaynaşmasını daha da güçlendirmeyi ve vatandaşlarla daha yakın ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Köyleri, beldeleri ve okulları ziyaret ederek vatandaşlarla daha yakın temas kuracağız" dedi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Burdur'un Bucak ilçesine yeni kaymakam atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement