"Hocam Neden Adalet Bakanı Olamadı" Deyip Burhan Kuzu'nun Bam Teline Bastılar: O Konulara Girme - Son Dakika
Politika

"Hocam Neden Adalet Bakanı Olamadı" Deyip Burhan Kuzu'nun Bam Teline Bastılar: O Konulara Girme

AK Parti'li Burhan Kuzu'nun bakan olamaması espri konusu oldu. Konuklar "Hocam Adalet Bakanı olsa ne güzel olurdu" deyince Kuzu, "Çok girme o konulara, o işlere girme" diye karşılık verdi.

16.01.2018 20:25  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNNTÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programında konuklar Burhan Kuzu'ya sorular yöneltti.

STÜDYODAKİ DİYALOGLAR İZLEYENLERİ GÜLDÜRDÜ

Avukat Hüseyin Ersöz'ün, "Hocam mesela Adalet Bakanı olsa ne güzel olurdu, başkanlık sistemi olunca mesela hocam Adalet Bakanı olacak mı?" demesi stüdyaki konukları güldürdü.

Burhan Kuzu, Ersöz'ün bu sözlerine karşılık, "Çok girme o konulara, bak o işlere girme akşam akşam" diyerek esprili bir dille karşılık verdi.

"UÇAN KUŞ BAKAN OLDU, SİZ OLAMADINIZ"

Stüdyodaki gülüşmelerin ardından söz alan Elfin Tataroğlu, "15 yıldır uçan kuş bakan oldu, bir tek siz olmadınız." dedi.

Programın sunucusu Ahmet Hakan'da, "Sanki hepiniz de hocamı Adalet Bakanı olarak görmek istiyormuşsunuz gibi..." diyerek esprili bir çıkış yaptı.

"BEN BAKANLIK FALAN İSTEMEDİM"

Konu ile ilgili son sözü söyleyen Kuzu, "Ben bakanlık falan hiçbir zaman istemedim, Meclis Başkanı falan dedik, o da nasip değilmiş" ifadesini kullandı.

"Hocam Neden Adalet Bakanı Olamadı" Deyip Burhan Kuzu\'nun Bam Teline Bastılar: O Konulara Girme

Son Dakika Politika 'Hocam Neden Adalet Bakanı Olamadı' Deyip Burhan Kuzu'nun Bam Teline Bastılar: O Konulara Girme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 1969 : Burhan hocama laf yok o soruları soranlar hocanın yaptıklarını hayal bile edbilecek kapasiteleri yokki ancak laylaylom ahmet hakana bir viski birde 20 lik koydunmu önüne tasmasinin ucu kimin elinde olduğunun önemi kalmaz 3 2 Yanıtla
    şıhlılılılılılı: neden burhan kuzuya laf yokmuş? 15 yıldır yakından tanıyorum kendisini, bir icraat yaptığını görmedim. 6 2
  • ,,,,,,,,,,: bıktık bunları görmekten artık eski siyasetçiler gitsin 2 2 Yanıtla
  • ,,,,,,,,,,: bakan olamayan adam film çekse oskar alır ne yaptıysa bakan olamadı yazık 1 0 Yanıtla

Advertisement