Burhaniye Vatan Partisi'nde Celal Yılmaz Güven Tazeledi - Son Dakika
Politika

Burhaniye Vatan Partisi'nde Celal Yılmaz Güven Tazeledi

Burhaniye Vatan Partisi\'nde Celal Yılmaz Güven Tazeledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Vatan Partisi Burhaniye İlçe Örgütü, gerçekleştirdiği olağanüstü kurultay ile yeni bir yönetim oluştururken, Celal Yılmaz başkanlığında devam etme kararı aldı.

08.01.2018 11:33

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Vatan Partisi Burhaniye İlçe Örgütü, gerçekleştirdiği olağanüstü kurultay ile yeni bir yönetim oluştururken, Celal Yılmaz başkanlığında devam etme kararı aldı. Parti binasında yapılan kurultay sonucu Celal Yılmaz oybirliği ile ilçe başkanlığına seçildi.

Celal Yılmaz. kurultay'da yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Vatan Partisi'ne çok ihtiyacı olduğunu söyledi. CHP veya muhalif hiçbir partinin alternatifi olmadıklarını, doğrudan iktidarı hedeflediklerini anlatan Celal Yılmaz, "Burhaniye'mizde de faal olması Türkiye'mizin önümüzde ki dönemde yaşayacağı sıkıntılar açısından yaşamsal önemdedir. İşte bu sebeple mutluyum ve umutluyum. Elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Kurultayımız sonucu oluşan Vatan Partisi Burhaniye İlçe Örgütü Yönetimi, Büyük Türk Milleti'ne hayırlı, uğurlu olsun. Temennim budur." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Burhaniye Vatan Partisi'nde Celal Yılmaz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement