Büyük Taarruz'un 91. Yıl Dönümü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyük Taarruz'un 91. Yıl Dönümü

Büyük Taarruz\'un 91. Yıl Dönümü
26.08.2013 18:41

DP Genel Başkanı Uysal: "Yüce Türk milleti ümidini kaybetmemelidir. Milletimizin içinde gözyaşlarını dindirecek kadroları dün vardı, bugün de vardır, yarın da olacaktır"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Büyük Taarruz'un 91. yılını kutladı.

Uysal, yazılı açıklamasında,  26 Ağustos 1922'de Kocatepe'den başlayan zaferlerle dolu Türk tarihinin, kahramanlık ve bağımsızlık destanının taçlandığı günler olduğunu ifade etti.

Türkiye üzerindeki emelleri bilinen dış güçler ve işbirlikçilerinin, bu milletin sağduyusu sayesinde hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını belirten Uysal, Türkiye'nin kendi varlığını ve  ulusal birliğini tahkim etmek durumunda olduğunu kaydetti.

Türk milletinin zaferler kazanmaya devam edeceğini kaydeden Uysal, "Yüce Türk milleti ümidini kaybetmemelidir. Milletimizin içinde gözyaşlarını dindirecek kadroları  dün vardı, bugün de vardır, yarın da olacaktır" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Büyük Taarruz'un 91. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement