Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ILO Genel Direktörü ile görüştü - Son Dakika
Politika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ILO Genel Direktörü ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ILO Genel Direktörü ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları Toplantısı'nda Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Genel Direktörü Gilbert Houngbo ile görüştü. Bakan Işıkhan, görüşmede uluslararası işbirliği ve koordinasyonun sürdürülmesi kararlılığını vurguladı ve Türkiye'nin liderliğinde yürütülen Türkiye Yüzyılı Vizyonu hakkında bilgilendirme yaptı.

21.07.2023 19:08  Güncelleme: 19:09

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları Toplantısı'nda Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Genel Direktörü Gilbert Houngbo ile görüştü.

G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları Toplantısı için Hindistan'ın Indore şehrinde olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bir takım ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden, ILO Genel Direktörü Gilbert Houngbo ile görüşme hakkında bilgi verdi. Bakan Işıkhan, "Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Genel Direktörü Sayın Gilbert Houngbo ile yaptığımız ikili görüşmede uluslararası işbirliği ve koordinasyonumuzu sürdürme kararlılığımızı vurguladık. Sayın Houngbo'nun girişimleriyle ILO bünyesinde oluşturulan 'Sosyal Adalet için Küresel Koalisyon' girişimine desteklerimizi ifade ederek Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüttüğümüz Türkiye Yüzyılı Vizyonu hakkında bilgilendirmede bulunduk" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ILO Genel Direktörü ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement