Canlı yayında gergin anlar! Tartışma sırasında ayağa kalkınca herkes endişelendi - Son Dakika
Politika

Canlı yayında gergin anlar! Tartışma sırasında ayağa kalkınca herkes endişelendi

Dün akşam canlı yayına katılan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk arasında gerginlik yaşandı. Tartışma devam ederken Öztürk'ün ayağa kalkması ve o sırada mikrofonunun düşmesi, Tekin dahil herkesi tedirgin etti. Öztürk'ün Tekin'in yanına giderek kendisiyle tokalaşması sonrasında herkes derin bir nefes aldı, stüdyodakiler ise ikilinin barışmasını alkışladı.

04.02.2023 11:54  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Avukat Rezan Epözdemir, Kürşad Oğuz gibi isimler dün akşam HaberTürk ekranlarında yayınlanan "Olaylar ve Görüşler" programına konuk olarak katıldı.

BİR ANDA GERİLDİLER

Gündemi ve siyasette yaşanan gelişmeleri değerlendiren konuklardan Gürsel Tekin'in Öztürk'e, "Erbakan'a yapılan zulümleri de hatırlat" demesi üzerine ortalık gerildi. Öztürk, Tekin'e "Sizin sayenizde" yanıtını verdi.

"SİZİ MUHATAP BİLE ALMAM"

Öztürk'ün tartışma esnasında Gürsel Tekin'e, ''Siz şu anki CHP'nin Mustafa Kemal'in kurduğu CHP olduğunu söylüyorsanız sizi muhatap bile almam'' demesi ile tansiyon daha da yükseldi. Araya diğer konuklar girse de ikili bir türlü sakinleşmedi.

AYAĞA KALKINCA ENDİŞELENDİLER

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin programı terk etmek isterken o anlarda Öztürk ayaklandı. O sırada mikrofonun yere düşmesi ile herkes bu durumdantedirgin olurken ayağa kalkan Öztürk, Tekin'in yanına gidip tokalaştı. İkili tartışmayı bu şekilde sonlandırırken diğer konuklar ise o anları alkışladı.

Canlı yayında gergin anlar! Tartışma sırasında ayağa kalkınca herkes endişelendi

Son Dakika Politika Canlı yayında gergin anlar! Tartışma sırasında ayağa kalkınca herkes endişelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Gıyasettin Dağlı: Çok yazık şu tartışma programlarına bakıyorum da koskoca AKP yi savunan akp den çıkarıcı gazeteci ler . AKP nin velileri nerede. Yarın hükümet değişince en başta AKP satacak insan bunlar dır. Çünkü böyle insanlar maddiyat nerede onlar orada. Muhalefet vekiler in karşısına neden AKP nin velileri çıkmıyor kendilerini yetersiz mi buluyorlar çok yazık 194 137 Yanıtla
  • Eyup Comert: Gürsel Tekin tartısma programlarina baslamadan evvel, çayçılıktan milyarderliğe uzanan yaşam hikayesini anlatsa işsiz genclerimize ilham kaynağı olurdu. 222 52 Yanıtla
  • Suat Koca: Adam çok doğru bir tespit yapmış, vah Chp ah chp 104 69 Yanıtla
  • Burhan Kaya: Eskilerin de dediği gibi haksız olan bağırır Demi Hasan bey 58 111 Yanıtla
  • Mehmet Aydın: Soytarılık yapmaya gerek yok Gürsel bey beyefendiliğinden muhatap olmamış 56 74 Yanıtla
  • celil özen: Gürsel bey bende çaycıyım sizin gibi zengin ve milletvekili olmak istiyorum sırrını şu meslektaşına söylermisin 0 0 Yanıtla

Advertisement