CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Gümüşhane'de - Son Dakika
Politika

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Gümüşhane'de

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Gümüşhane\'de

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, yerel seçimlerde herkesin elini taşın altına koyacağından şüphesi olmadığını söyledi.

05.03.2014 01:09  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, 30 Mart'taki yerel seçimlerde herkesin elini taşın altına koyacağından şüphesi olmadığını söyledi.

İnanç, CHP Gümüşhane İl Başkanlığının Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki üniversite seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, CHP Gençlik Kolları'nın 50 yıllık birikime sahip olduğunu belirterek, "Başbakan, başbakan yardımcıları, dışişleri bakanları ve bu ülkenin siyasi haritasına ve yönüne her zaman damga vuran siyasetçiler, CHP Gençlik Kolları'ndan yetişmiştir" dedi.

Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak yerel seçimi kazanmak amacıyla Türkiye ve Karadeniz turuna çıktıklarını ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Yerel seçimlerde bir farkındalık yaratacağız. Herkese, 'haramzadelere mi oy vereceksiniz yoksa vatanseverlere mi oy vereceksiniz?' diyeceğiz. İşte bu inançla, bu prensiple, bu dava bilinciyle 30 Mart'a kadar herkesin elini taşın altına koyacağından hiç şüphem yok. Gümüşhane'de kazanılacak olan başarıda, Gümüşhane Gençlik Kollarımız en ön safta bu başarının mimarı olacaktır. 30 Mart'ta Cem Köksal ile bu seçimi alacağımıza inanıyorum."

Açılışa, CHP İl Başkanı Sait Özdamar, Gümüşhane Belediye Başkan adayı Cem Köksal, Torul Belediye Başkan adayı Demircan Çolak ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement