CHP Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanlığı'na Zehra Deyrin, aday oldu.
Deyrin, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanlığı'na aday olduğunu söyledi.
Zor bir göreve talip olduğunu belirten Deyrin, parti adına yetkili olarak görev yapmanın onur ve mutluluğunu yaşamak istediğini kaydetti.
Kadın kolları teşkilatında birçok görevde bulunduğunu anlatan Deyrin, üstlendiği görevleri en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade etti.
Daha etkin bir şekilde görev almak istediğini bildiren Deyrin, "Tüm kadınlarımızın desteğini bekliyorum. Zor bir göreve talibim. Üstlenmek istediğim görevinde üstesinden geleceğime inanıyorum. Umut dolu yarınlar ve partimin başarısı için bu görevi kendime layık gördüm. Eğer seçilirsem bütün kadınlarımızla birlikte partimize daha güzel bir şekilde hizmet edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Son Dakika › Politika › CHP Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanlığı Kongresine Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?