CHP'li Dokuzcan'dan Cömert'in Annesine Ziyaret - Son Dakika
Politika

CHP'li Dokuzcan'dan Cömert'in Annesine Ziyaret

CHP\'li Dokuzcan\'dan Cömert\'in Annesine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Hatay’daki Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in annesini ziyaret etti.

11.05.2014 13:53

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Hatay'daki Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesini ziyaret etti. Dokuzcan, "Acılar bizim acılarımız o acılarımıza sahip çıkacağız" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, 3 Haziran 2013 tarihinde Hatay'daki Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'i ziyaretinde, annelerin yüzünün neler ifade ettiğini belirtti. Annelerin yüzündeki acıların hepimize ait olduğunu söyleyen Dokuzcan, şöyle konuştu: "Dün Reyhanlı'da patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine gittik. Bugün analarımızın yanındayız. Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin yanında olacağız. Dün bir anne bize bir ifadede bulundu. Benim yavrum bana anneler gününde hediye almak için gittiği an patlamada hayatını kaybetti. Ben dedi ne diyeyim. Yani öyle yaşanılası şeylerin içerisinden çıkıp artık Türkiye ve dünyada sevginin saygının huzurun hakim olduğu acıların başka bir şeye dönüştüğü bir dünyanın mümkün olduğunu haykırmak gerekiyor. ve anne şöyle devam etti, ben anneler gününde ne yapayım. Benim çocuğum ve o gün ölen aslında annelerin kaybettiği her çocuk için geçerli anneler günü için hayatlarını hediye ettiler. Umarız ki yaşanan acılar dünyanın ve Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkısı olur. Bir şeylerin farklı hale gelmesi lazım. Acılar bizim acılarımız o acılarımıza sahip çıkacağız."

Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert de oğlu Abdullah Cömert'in anneler gününde kendisini yemeğe ve gezmeye çıkarttığını ifade etti.

Anne Cömert, anneler gününde oğlunun mezarını suladığını belirterek şunları söyledi: "Anneler günü Abdullah bize çiçek getirecekti. Hediye getireceksin. Anne haydi gezmeye yemek yiyelim. Hadi beraber yemek yiyelim bugün anneler günü diyecekti. Elimi öpecekti. Ama Abdullah olmadığı için çok üzgünüm. Benim acım çok büyük bir acı. Abdullah ve bütün şehitlere Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Dokuzcan'dan Cömert'in Annesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement