CHP'li Vekillerden Hükümete Eleştiri - Son Dakika
Politika

CHP'li Vekillerden Hükümete Eleştiri

CHP\'li Vekillerden Hükümete Eleştiri

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, "Cumhuriyetin içini boşaltmaya, rejimimizi değiştirmeye ve dönüştürmeye çalışıyorlar" dedi.

08.12.2012 19:37

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, "Cumhuriyetin içini boşaltmaya, rejimimizi değiştirmeye ve dönüştürmeye çalışıyorlar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ve partililer katıldı.

Konuşmasında hükümeti eleştiren CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, "Toplumun neresinde yaşarsak yaşayalım hiç birimiz mutlu değiliz. Geleceğe kaygı ile bakıyoruz, karamsarlık ile bakıyoruz. 10 yıldan bu yana önce kendileri zengin oldular, daha sonra kendi zenginlerini oluşturdular. Cumhuriyetin içini boşaltmaya çalışıyorlar. Rejimimizi değiştirmeye, dönüştürmeye çalışıyorlar. Devlet yapımızı bölmeye çalışıyorlar. Asla ve asla bunu başaramayacaklar. Görmezden geldikleri, unutmak istedikleri, unutturmaya çalıştıkları bir Cumhuriyet Halk Partisi var" diye konuştu.

CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, "Son 10 yılda çıkardıkları kanunlarla halkımızı sefalete, yandaşları zenginliğe doğru çekiyorlar. Bunu artık halkımız öğrenmeye başladı" ifadelerini kullandı.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ise,

"Bugün çok önemli toplantıdayız. Simgesel bir anlamı da var bu toplantının. Bu toplantı, emperyalizmi ilk kez mağlup ettiğimiz ulusal Kurtuluş Savaşımıza giden yolda ilk adımın atıldığı, Ulu Önder Atatürk'ün ilk adımı attığı ilçede yapılıyor. O yüzden çok farlı ve anlamlı bir önemi var. Bir yola çıkıyorsak eğer, bir durum tespiti yapmamız gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütün nitelikleri saldırı altındadır" dedi.

Milletvekilleri konuşmalarını yaptıktan sonra salondan ayrıldı. Toplantı soru-cevap şeklinde devam etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Vekillerden Hükümete Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement