CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü - Son Dakika
Politika

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü

CHP'nin Parti Meclisi, Marmaris Belediye Başkan adayı olarak Acar Ünlü'nün ismini açıkladı. Mevcut belediye başkanı Mehmet Oktay'ın aday gösterilmediği parti meclisi, daha önce ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği yapmış Acar Ünlü'yü aday olarak belirledi. Marmaris'te 15 yıl belediye başkanlığı yapmış olan İYİ Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar'ın yeğeni olan Acar Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Marmaris'i hak ettiği yere taşımak için destek ve sevgiyle çalışacağını belirtti.

03.02.2024 12:43

CHP'nin Parti Meclisi (PM) Marmaris Belediye Başkan adayı olarak Acar Ünlü'nün adını açıkladı.

Mevcut belediye başkanı Mehmet Oktay'ı aday göstermeyen parti meclisi, daha önce ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği yapmış Acar Ünlü'yü aday yaptı.

Marmaris'te 15 yıl belediye başkanlığı yapmış seçimlerde İYİ Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar'ın (dayı) yeğeni olan Acar Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün hayatımın en heyecanlı ve gururlu günlerinden birini yaşıyorum. Bu büyük sorumluluğun altından sizlerden aldığım cesaret, destek ve Marmaris sevdamla kalkacağım. Marmarisimizi hakettiği yere hep birlikte taşıyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement