Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP'li Özgür Özel'in açıklamaları) "Manevi tazminat konusunda avukatlarımız davalarını açıyorlar. - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP'li Özgür Özel'in açıklamaları) "Manevi tazminat konusunda avukatlarımız davalarını açıyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP'li Özgür Özel'in açıklamaları) "Manevi tazminat konusunda avukatlarımız davalarını açıyorlar.

28.04.2022 16:51  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP'li Özgür Özel'in açıklamaları) "Manevi tazminat konusunda avukatlarımız davalarını açıyorlar. Sadece bu değil bunun gibilerinin hepsine gerekli davalar açılıyor. Bunların içinde dokunulmazlığı olmayanlar için cezai davalar açılabilir. Adı Özgür soyadı çok garip olan bu zat ile ilgili arkadaşlarımız davaları açıyorlar"

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP\'li Özgür Özel\'in açıklamaları) "Manevi tazminat konusunda avukatlarımız davalarını açıyorlar.
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: (CHP'li Özgür Özel'in açıklamaları) 'Manevi tazminat konusunda avukatlarımız davalarını açıyorlar. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement