Eren Bülbül ve Ferhat Gedik için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anma mesajı - Son Dakika
Politika

Eren Bülbül ve Ferhat Gedik için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anma mesajı

Terör örgütü PKK'nın şehit ettiği Eren Bülbül'ün ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'in ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehitlerimizin eli kanlı katiller sürüsüne cesurca karşı gelişinden aldığımız güçle terörle mücadelemize aman vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

11.08.2022 22:33  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK'nın katlettiği Eren Bülbül'ün ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'in ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı paylaştı.

"MÜCADELEMİZE AMAN VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Terör örgütü PKK'nın alçakça katlettiği Eren evladımız ile Jandarma Astsubayımız Ferhat Gedik'i şehadetlerinin 5. yılında tazimle yad ediyorum. Şehitlerimizin eli kanlı katiller sürüsüne cesurca karşı gelişinden aldığımız güçle terörle mücadelemize aman vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik paylaşımı
Eren Bülbül ve Ferhat Gedik için Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan anma mesajı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eren Bülbül ve Ferhat Gedik için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anma mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nazım arat: Ey Chp ve eyyy Kilicdaroglu bu iki tane şehidimiz için korkmuyor isen eğer pkk ve fetoden iki laf da sen söyle. Ya korkma bu vatan üç tane oydan çok daha kıymetlidir. 2 1 Yanıtla
  • Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı
    10:28 Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı

    Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bin 644 devriye icra edildiği ve 66 bin 836 şahıs ile 62 bin 123 aracın kontrol edildiği belirtildi. Yapılan kontroller sonucunda dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma gibi suçlardan aranan toplam 45 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden 12'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
    10:25 Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Mersin'de Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 11 PKK/KCK şüphelisi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, muhalif şahısları tehdit ettiği, terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı belirtildi. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı
    10:24 İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı

    İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösteren 'Kardeşler Çetesi'ne yönelik jandarma operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu, ruhsatsız av tüfeği ve senet ele geçirildi.

  • Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı
    10:24 Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Şahin ise şehitlere rahmet dileyerek, gazilere sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Terme'de partililerle iftar programında buluştu
    10:21 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Terme'de partililerle iftar programında buluştu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Terme'de düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi. Karaaslan, seçim hazırlıklarına güçlü bir şekilde devam ettiklerini belirterek, Termelilere teşekkür etti ve birliktelik mesajı verdi. Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Karaaslan, yeni yatırımlarla Terme'nin daha yaşanabilir bir şehir olmasını hedeflediklerini söyledi.

  • Erzurum'da Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu
    10:21 Erzurum'da Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu

    Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Vali Mustafa Çiftçi, şehitlere ve gazilere dua ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise onların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

  • Türkiye, Afrika Savunma Sanayii Pazarına Aktör Olarak Dahil Oldu
    10:20 Türkiye, Afrika Savunma Sanayii Pazarına Aktör Olarak Dahil Oldu

    Türkiye'nin Afrika Açılımı politikasını değerlendiren Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç, "Yıllık savunma harcamaları yaklaşık 70-75 milyar dolar olan Afrika Savunma Sanayii pazarına Türkiye'de bir aktör olarak dahil olmuştur" dedi.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Yağma Operasyonu: 11 Zanlı Gözaltına Alındı
    10:19 Tekirdağ'da Tefecilik ve Yağma Operasyonu: 11 Zanlı Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tefecilik ve nitelikli yağma suçlamasıyla 11 zanlı gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir ruhsatsız tabanca, bir pompalı tüfek, 36 tabanca fişeği, 91 boş senet ve bir kelepçe ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
    10:11 Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü iftar programında şehitlerimizin emaneti şehit aileleri ve gaziler ve aileleriyle iftar yaptı. Vali Aslan, şehit aileleri ve gazilerle hasbihal etti ve şehitler için dua okundu. İftara Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile kurum müdürleri katıldı.

  • Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu
    10:06 Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu

    AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti ve isteklerini dinledi.


Advertisement