Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(Fetö Mensupları) Müebbet, Ağırlaştırılmış... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(Fetö Mensupları) Müebbet, Ağırlaştırılmış...

25.02.2018 14:55

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(FETÖ mensupları) Müebbet, ağırlaştırılmış müebbet...Yüklü cezalarla bedel ödüyorlar, ödeyecekler.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "(FETÖ mensupları) Müebbet, ağırlaştırılmış müebbet...Yüklü cezalarla bedel ödüyorlar, ödeyecekler. Elbette sağda solda kalmış kılıç artıkları olabilir. Onlar da eninde sonunda yakayı ele vermekten kurtulamayacaklardır. Devletimiz de milletimiz de bu alçak örgütün mensuplarının kalemlerini kırmış, defterlerini dürmüştür. FETÖ ile mücadelede gelinen noktadan asla geriye dönüş söz konusu değildir. Bundan sonrası zaman işidir, süreç işidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: '(Fetö Mensupları) Müebbet, Ağırlaştırılmış... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement