İş dünyasından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a taziye mesajları - Son Dakika
Politika

İş dünyasından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a taziye mesajları

İş dünyasından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank\'a taziye mesajları

İş dünyası örgütlerinin temsilcileri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, babası Ali Haydar Varank'ın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

12.03.2023 12:25  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş dünyası örgütlerinin temsilcileri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, babası Ali Haydar Varank'ın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ın kıymetli babası Ali Haydar Varank Beyefendi'nin vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımız ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ali Haydar Varank'ın vefatını üzüntüyle öğrendiğini aktardı.

Aydın, "Merhuma yüce Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ali Haydar Varank'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diledi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın kıymetli babası Ali Haydar Varank Beyefendi'ye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve Varank ailesine sabr-ı cemil diliyorum." ifadesini kullandı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan da "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ın vefat eden babası merhum Ali Haydar Varank'a Allah'tan rahmet, Bakanımıza, ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Yaşar Doğan ise Ali Haydar Varank'ın vefatını üzülerek öğrendiğini belirterek, "Merhuma Allahutealadan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Kabri pür nur, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İş dünyasından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a taziye mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement