Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Eşi Şükran Aygün Oy Kullandı - Son Dakika
Politika

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Eşi Şükran Aygün Oy Kullandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Eşi Şükran Aygün Oy Kullandı

Cumhurbaşkanlığı ve 28inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün erken saatlerde oyunu kullandı. Başkan Aygün, sandıkları gezerek sandık görevlileri ve vatandaşlarla selamlaştı ve seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, Ailemiz ile birlikte oyumuzu kullandık. Ülkemiz milletimiz ve Türkiye Yüzyılı için hayırlı uğurlu olsun dedi.

14.05.2023 10:11

Oyunu kullanan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Ailemiz ile birlikte oyumuzu kullandık. Ülkemiz, milletimiz ve Türkiye Yüzyılı için hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün, erken saatlerde oyunu kullanan isimler arasındaydı. Yavuz Sultan Mahallesi'nde yer alan Dumlupınar Ortaokulu 1229 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Aygün, oy kullanma işleminin ardından sandıkları gezerek, sandık görevlileri ve vatandaşlarla selamlaştı, kolaylıklar diledi. Seçim sonuçlarının şimdiden hayırlı olmasını dileyen Başkan Aygün mesajında "Ailemiz ile birlikte oyumuzu kullandık. Ülkemiz, milletimiz ve Türkiye Yüzyılı için hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Eşi Şükran Aygün Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement