Devlet Uçağımız Yok, Geç Başladık - Son Dakika
Politika

Devlet Uçağımız Yok, Geç Başladık

Devlet Uçağımız Yok, Geç Başladık

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan Bizim Meydanlara İnemediğimizi Söyledi.

02.03.2009 02:18

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan bizim meydanlara inemediğimizi söyledi.

Doğrudur, geriden başladık. Ancak bizim emrimizde devletin uçakları, helikopterleri yok" dedi. Partisinin Mersin İl Teşkilatı’nca düzenlenen açık hava toplantısına katılan Devlet Bahçeli, ilk mitingini Mersin’de yapmaktan bahtiyarlık duyduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan’ın seçim gezilerine başlayalı yaklaşık 15 gün olduğunu vurgulayan Bahçeli özetle şunları söyledi:

Yandaş TRT’miz de yok

"Bu ise bizim ilk toplantımız. Başbakan her gittiği yerde bizim hala meydanlara inemediğimizi, vatandaştan kaçtığımızı söyleyip durdu. Doğrudur, bu meydan yarışında onlara göre geriden başladık. Ancak bizim emrimizde devletin uçakları, helikopterleri yok. Bizim meydanlara insan toplayan kamu görevlilerimiz yok. Bizim resmi araçlarımız, belediye zabıtalarımız yok. Hele bizim TOKİ denen sanal temel atma ve ev dağıtma törenlerimizse hiç yok. Bizim işbirlikçi medya gücümüz, yandaş TRT ekranımız yok, para babalarımız, uluslararası destekçilerimiz hiç yok. Çok şükür ki arkamızda yolsuzlukların, inanç istismarlarının lekesi de yok.

Örteceğimiz yalanlarımız yok

Yandaşların, fırsatçıların ve dolandırıcıların şaibesi yok. Alnımız açık, yüzümüz pak, mazimiz tertemiz Allah’a çok şükür. Onun için çok çok konuşarak üstünü örteceğimiz yalanlarımız da yok. Kimseden sakladığımız, kaçırdığımız, kapatacağımız suçlarımız da yok. Biz yola 40 yıl önce Hakka sığınarak ve milletimize güvenerek çıktık. Namusumuzla, ahlakımızla ve şerefimizle bugünlere ulaştık. Biz 40 yıldır meydanlardayız. Varsın başkaları gibi harcayacak milyarlarımız olmasın, varsın bize kucak açacak medyamız bulunmasın, varsın uçağımız, helikopterimiz olmasın ve Allah muhafaza bunları kullanacak karakterimiz de bulunmasın. Ne gam ne tasa bizim yüreğimizde Allah inancı, yanımızda milletimiz, gönlümüzde vatan sevgisi, önümüzdeyse Mersin’in kahraman evlatları var ve işte burada karşımızdalar. Sizin desteğiniz bize yeter.

Ahlaksızla, erdemin seçimi

MHP’ye vereceğin oy, bölücüyü ininde boğacak. MHP’ye vereceğin oy, milletimizin ufkunda bir güneş gibi doğacak ve işte o zaman soyguncular kaçacak delik arayacak, eş başkanların foyası ortaya çıkacak. İstismarlar, talanlar, yağmalar son bulacak ve bu itibarla aziz Mersinliler seçimi önemseyin, ciddiye alın ve geleceğinize damganızı vurun. Bu seçim ahlaksızlığa karşı erdemin seçimi olacak, bu seçim vurguna ve yolsuzluğa karşı namusun seçimi olacaktır. Bu seçim yağma ve peşkeşe karşı, ahlakın istismarlığına iftiraya karşı şeref ve haysiyetin seçimi olacaktır. Bu seçim bölünmeye, kargaşaya ve düşmanlığa karşı mili birliğin ve kardeşliğin seçimi olacaktır. Bu seçim sömürülmeye, yabancılaşmaya karşı milliyetçiliğin ve milli duruşun seçimi olacaktır."

Vinçler balçığa saplandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin’de düzenlenen açık hava toplantısına her kesimden vatandaş ilgi göstedi. "Artık kim ne derse desin, ne yalan söylerse söylesin; Türkiye uyanmıştır ve uyanmalıdır" diyen Bahçeli’yi dinleyenler arasında türbanlı kadınlar kadar bandana takmış genç kızlar da vardı. Yağmur nedeniyle çamur deryasına dönen metropol miting alanında vinçler balçığa saplandı. Balçıktan kurtulmak isteyen uğraş veren vinçlere vatandaşlar iterek yardımcı olmaya çalıştı.

Yengesi vefat etti programı değişti

Devlet Bahçeli’nin yaklaşık üç yıl önce vefat eden ağabeyi Turan Bahçeli’nin bir süredir hasta olan eşi Mukaddes Bahçeli de dün öldü. Yengesinin ölüm haberini Mersin mitinginin hemen sonrasında alan Bahçeli, programını değiştirerek, başsağlığı için memleketi Osmaniye’ye geçti. Bahçeli’nin bugünden itibaren miting programını sürdüreceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Devlet Uçağımız Yok, Geç Başladık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement