Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycanlı yetkililerle görüştü - Son Dakika
Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycanlı yetkililerle görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycanlı yetkililerle görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı için Bakü'ye geldi. Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile bir araya geldi. Görüşmelerde Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ittifak ilişkileri ve bölgesel durum ele alındı.

15.03.2024 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı için geldiği Bakü'de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan'da temaslarına devam ediyor. Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı'na katılmak üzere Bakü'ye gelen Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde Azerbaycan ile Türkiye arasındaki mevcut ittifak ilişkilerinin perspektifleri ve mevcut bölgesel durum hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. - BAKÜ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycanlı yetkililerle görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement