Edirne'de Bin 90 Düzensiz Göçmen ve 25 Organizatör Yakalandı - Son Dakika
Politika

Edirne'de Bin 90 Düzensiz Göçmen ve 25 Organizatör Yakalandı

Edirne\'de Bin 90 Düzensiz Göçmen ve 25 Organizatör Yakalandı

Edirne'de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda son bir haftada bin 90 düzensiz göçmen ve 25 organizatör yakalandı. Havadan destekli operasyonlarda durdurulan 22 araçta yapılan aramalarda kaçakçılık olayında kullanıldığı tespit edilen 22 araca da el konuldu. Yakalanan düzensiz göçmenler Edirne Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilirken, gözaltına alınan organizatörler ise adli makamlara sevk edildi.

20.10.2023 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de jandarma ekiplerince son bir haftada yapılan operasyonlarda bin 90 düzensiz göçmen ve 25 organizatör yakalandı.

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzensiz göçün önlenmesine yönelik havadan destekli denetim ve kontrollerini aralıksız sürdürüyor. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı İstihbarat, Terörle Mücadele, Kaçakçılık, JASAT, Asayiş ve Komando Timleri tarafından gerçekleştirilen havadan destekli operasyonlarda 22 araç durduruldu. Araçlarda yapılan aramalar neticesinde bin 90 düzensiz göçmen ve 25 organizatör yakalandı. Organizatörlerin kaçakçılık olayında kullandıkları tespit edilen 22 araca da el konuldu. Düzensiz göçmenler, işlemlerin tamamlanmasının ardından Edirne Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gözaltına alınan 25 organizatör ise, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Edirne'de Bin 90 Düzensiz Göçmen ve 25 Organizatör Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement