Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "İhanet Şebekesinin Elemanları Dünyada Yaptıkları... - Son Dakika
Politika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "İhanet Şebekesinin Elemanları Dünyada Yaptıkları...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "İhanet şebekesinin elemanları dünyada yaptıkları pisliklere devam ediyor, siz iyi dayanıyorsunuz, ben zor sabrediyorum.

18.08.2017 12:12

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "İhanet şebekesinin elemanları dünyada yaptıkları pisliklere devam ediyor, siz iyi dayanıyorsunuz, ben zor sabrediyorum.Şahsen dışarıda görsem boğazlamamak için kendimi zor tutardım"

-"Zor günler. Bu neyi doğuracak? Bu bir siyasi çarpışma ve çatışmayı peşinden bir askeri çatışmayı doğurur mu inşallah doğurmaz. 10 yıl içerisinde dünyadaki ağırlık merkezinin kaymasının doğuracağı sosyolojik ve ekonomik ve buna bağlı olarak politik krizlerle karşı karşıyayız"

-"Bakanlığımızın çalışanı Cuma Dağ 15 Temmuz gecesi dışarı çıkıyor. Polislerin gitme uyarılarına rağmen üstlerine yürüyor ve eşinin yanında şehit düşüyor. Bu milletin inancı varken yenilmeyiz"

-"Tarih boyunca hiçbir düşman devleti bile bu denli şiddete başvurmadı, bunlar ihanetin de ötesinde vahşete imza attı"

-"İhanet şebekesinin elemanları dünyada yaptıkları pisliklere devam ediyor, siz iyi dayanıyorsunuz, ben zor sabrediyorum"

-"Şahsen dışarıda görsem boğazlamamak için kendimi zor tutardım. Bir insanın en kutsalı vatanı ve milletidir, öyle beyinleri yıkanmış ki gözleri kararmış"

İSTANBUL -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yenibosna'daki Pulman Otel'de devam eden, Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen 2023 Vizyonu Doğrultusunda Türkiye'nin Yetişmiş İnsan Gücü Ülke-Bölge Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Çalışmaları ve Değerlendirme Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "İhanet Şebekesinin Elemanları Dünyada Yaptıkları...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: 'İhanet Şebekesinin Elemanları Dünyada Yaptıkları... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement