AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sona erdi.
AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen toplantıda, toplantıya katılanlara Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
Başbakan Erdoğan, toplantının ardından Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapımı devam eden yeni başbakanlık binası inşaatına geçti.
Burada yaklaşık 1 saat kalan ve inşaatta incelemelerde bulunan Erdoğan, daha sonra tekrar AK Parti Genel Merkezine geldi.
-Başbakanlık inşaatı
Son Dakika › Politika › Erdoğan, Yeni Başbakanlık binası inşaatında incelemelerde bulundu - - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.