Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Horasan ilçesini ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Horasan ilçesini ziyaret etti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Horasan ilçesini ziyaret etti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Horasan ilçesini ziyaret ederek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vali Çiftçi, ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve kurum müdürleri ile toplantılar yaparak ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Horasan Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden Vali Çiftçi, esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaret sırasında, zihinsel engelli bir vatandaşın Vali Çiftçi'ye teslim ettiği Türk bayrağı da dikkat çekti.

17.11.2023 15:03

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Horasan ilçesini ziyaret etti, esnaf ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Belediye Başkanı Daştan Bingöl ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Çiftçi, ziyaret ettiği kaymakamlıkta Yılmaz'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Daha sonra Vali Çiftçi, burada, belediye başkanı ve kurum müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Horasan Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Çiftçi, esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti.

Bu arada, Horasan ilçesinde yaşayan zihinsel engelli Ercan Aydın, çok sevdiği için sürekli koynunda taşıdığı Türk bayrağını kaymakamlık ziyaretinde Vali Çiftçi'ye öptükten sonra teslim etti .

Çiftçi ise Ercan Aydın'dan bayrağı öptükten sonra teslim alıp teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Horasan ilçesini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement