Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Halk Buluşmaları Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Halk Buluşmaları Toplantısını Gerçekleştirdi

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Halk Buluşmaları Toplantısını Gerçekleştirdi

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, belediye çalışmalarını anlatmak ve vatandaşların talep ve önerilerini almak için Belediye Toplantı Salonu'nda 'Halk Buluşmaları' toplantısının ilkini gerçekleştirdi. Hamamcı, toplantıda ilçe sakinlerine bir aylık sürede başlatılan projeler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

12.05.2024 15:10  Güncelleme: 15:11

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, belediye çalışmalarını anlatmak, vatandaşın talep ve önerilerini ilk elden alabilmek için Belediye Toplantı Salonu'nda 'Halk Buluşmaları' toplantısının ilkini gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Serhat Hamamcı'nın seçimden bugüne; proje, faaliyet ve belediye hizmetleri konusunda 'Birlikte Yöneteceğiz' sloganıyla hayata geçirdiği halk buluşmasının ilki İnönü Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Çok sayıda ilçe sakininin katıldığı toplantıda Hamamcı, geçen bir aylık sürede söz verilen ve çalışmaları başlayan otuzu aşkın proje ve faaliyet hakkında ilçe sakinlerine bilgi verdi.

Toplantı sonunda ilçe sakinlerinin ve muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Hamamcı, sorunların çözümü için çalışmaların başlatılacağını belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Halk Buluşmaları Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement