Esra Erol'dan Bakan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

Esra Erol'dan Bakan Şahin'e Ziyaret

Esra Erol\'dan Bakan Şahin\'e Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bir televizyon kanalında evlendirme programı yapan Esra Erol'u makamında kabul etti.

27.03.2013 14:46

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bir televizyon kanalında evlendirme programı yapan Esra Erol'u makamında kabul etti.

Bakan Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Özlem Bozkurt Gevrek'in de bulunduğu görüşmeye dair detay ve fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bakan Şahin, "Televizyoncu Esra Erol ziyaretime geldi. Kendisiyle Bakanlığımızın çalışmalarını ve programını konuşuyoruz. Esra Erol ile görüştük. Kendisini halk kızı, ev kızı olarak tanımlıyor. Sıcak bir sohbet oldu. Çalışmalarını anlattı.

Esra Erol'un programına şimdiye kadar 7 bin kişi katıldığını belirten Şahin, "Bu kişilerle ilgili istatistik çıkarmış. İlginç verileri var. Esra Erol gibi tanınmış kişilerin, ekran yüzlerinin böyle kaygıları olmasını önemsiyorum. Toplumsal duyarlığın artmasına yardımcı oluyorlar. Gönül Elçileri projemizden, Koruyucu Aile uygulamamızdan bahsettik. Yaptığı programın yapısıyla da uyuşan Evlilik Öncesi Eğitim programımızla ilgili de konuştuk, "Umut Evi" projesinden bahsetti. Programında şimdiye kadar bin akülü sandalye, 5 bin tekerlekli sandalye bağışı yapmışlar" ifadelerini kullandı.

Şahin, ayrıca "Özel Kalem personelimiz tanıyıp, sevdikleri Esra Erol hazır gelmişken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler" diyerek, fotoğrafları paylaştı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Esra Erol'dan Bakan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement