Fatih Erbakan; Necmettin Erbakan Tek Başına Partiydi - Son Dakika
Politika

Fatih Erbakan; Necmettin Erbakan Tek Başına Partiydi

Fatih Erbakan; Necmettin Erbakan Tek Başına Partiydi

Saadet Partisi (BP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Fatih Erbakan, "Merhum liderimiz babamı büyük bir özlemle ve rahmetle anıyoruz.Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamız tek başına bir partiydi, tek başına bir liderdi.

22.12.2011 18:12

Saadet Partisi (BP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Fatih Erbakan, "Merhum liderimiz babamı büyük bir özlemle ve rahmetle anıyoruz. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız tek başına bir partiydi, tek başına bir liderdi. Kendisi yanımızda olmasa da yolumuzu şaşırmayacağız" dedi.

Fatih Erbakan, İzmit'te İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın organizasyonuyla Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Yaşanabilir bir Türkiye, Lider Türkiye ve Yeni bir Dünya' konulu konferansta babası Necmettin Erbakan'ı anlattı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konferansta sık sık 'Mücahit Erbakan' sloganları atıldı. Kongreye, Necmettin Erbakan'ın kızı, Saadet Partisi GİK üyesi Elif Erbakan Altınöz, Kadın Kolları eski Genel Başkanı Ayşenur Tekdal, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Tan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile kadın kolları il ve ilçe teşkilatlarının hazır bulunduğu konferansa kadın partililerin ilgisi büyük oldu.

Konuşmasına babası merhum Necmettin Erbakan'ı rahmetle anarak başlayan Fatih Erbakan, "Milli Görüş'ün kalesi olan Kocaeli konferansımızın ismini 'İnsan severse' koymak istiyorum. Üzerimizde çok büyük sorumluluk ve manevi yük var. Bu muhteşem tarihi İzmit toplantımızda merhum liderimiz babamı büyük bir özlemle ve rahmetle anıyoruz. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız tek başına bir partiydi, tek başına bir liderdi ve hareketi sürükleyen kişiydi. Kendisi yanımızda olmasa da yolumuzu şaşırmayacağız. Cenabı Allah sütü bozuklardan bizi muhafaza etsin. Son nefesimize kadar bütün insanlık için mücadele edeceğiz" dedi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Fatih Erbakan; Necmettin Erbakan Tek Başına Partiydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement