Hükümeti Yıkmaya Çalışıyoruz - Son Dakika
Politika

Hükümeti Yıkmaya Çalışıyoruz

Hükümeti Yıkmaya Çalışıyoruz

Eski Mgk Genel Sekreteri Orgeneral Kılınç'a Gözaltındayken Sorulan Gölbaşı Toplantılarının Mimarı Eski Bakan Kamran İnan, "Hükümeti Yıkmaya Çalışıyoruz. Şimdi Nenehatun No: 4'te Buluşuyoruz" Dedi. İnan, Oturup Konuştuklarını, Bütün Çalışmalarının Açık Olduğunu Söyledi.

16.01.2009 02:17

Eski MGK Genel Sekreteri Orgeneral Kılınç’a gözaltındayken sorulan Gölbaşı toplantılarının mimarı eski bakan Kamran İnan, "Hükümeti yıkmaya çalışıyoruz. Şimdi Nenehatun No: 4’te buluşuyoruz" dedi. İnan, oturup konuştuklarını, bütün çalışmalarının açık olduğunu söyledi.

ERGENEKON operasyonunun son dalgasında gözaltına alınan eski Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Orgeneral Tuncer Kılınç’a sorgusunda sorulan Gölbaşı toplantılarının mimarı eski bakan Kamran İnan, "Şimdi Nenehatun No:4’te buluşuyoruz. Evet, hükümeti yıkmaya çalışıyoruz. Gücümüz yetse hükümeti zaten deviririz" dedi. İnan, toplantıların içeriğiyle ilgili şu bilgiyi verdi:

"Bir parti kurmaya çalışıyoruz, ama şu aşamaya kadar henüz gerçekleşmedi. Eskiden Gölbaşı’nda toplanıyorduk, şimdi Nenehatun No:4’te buluşuyoruz. Hükümeti yıkmaya çalışıyoruz. Gücümüz yetse hükümeti zaten deviririz. İnsanların küçüklü, büyüklü gruplar halinde bir araya gelip konuşması iyidir, insanları susturmak kötüdür. Susturursanız pimi çekilmiş bomba olur. Demokratik dengeler için de konuşmak gerek. Oturup konuşuyoruz, bütün çalışmalarımız açık. Nasıl susabilirim. Dünyada en tehlikeli şey Yahudileri düşman edinmektir. Benim ülkemin Başbakan’ı ’Yarım saat bekletildim’ diyor. 5 dakika beklersin sonra çevirirsin yönünü havaalanına ülkene dönersin. Bunu yapmazsan, onlar da sana derler ki ’Sineye çekti nasılsa’. Bunları konuşmamamız mı isteniyor. Ben nasıl darbe isteyebilirim? 1960’ta bunu yaşamış biriyim. Gelirim 500 liraydı, sadece kiram 650 lira. Her şeyimize el kondu. Bilirim bu işleri. Ama anladığım 2 bin 500 sayfalık iddianameyi başka türlü dolduramamışlar. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Hükümeti Yıkmaya Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement