Isparta: Ak Parti Milletvekili Bilgiç'in Basın Toplantısı - Son Dakika
Politika

Isparta: Ak Parti Milletvekili Bilgiç'in Basın Toplantısı

Eğirdir İlçe Belediye Başkanı Ömer Şengöl, iktidarın kendilerine yardımcı olmadığı yönündeki açıklamalarına, AK Parti Isparta Milletvekili Emin Bilgiç cevap verdi.

29.08.2006 18:42

Eğirdir İlçe Belediye Başkanı Ömer Şengöl, iktidarın kendilerine yardımcı olmadığı yönündeki açıklamalarına, AK Parti Isparta Milletvekili Emin Bilgiç cevap verdi.

Milletvekili Bilgiç, Belediye Başkanı'na, "Eğirdir Belediyesi'nin 8 milyon YTL'lik borcunun 2 milyon YTL'sini sildik" yanıtını verdi. Kalan 6 milyon YTL'lik kısmın da ödenmesinde kolaylık sağladıklarını aktaran Bilgiç, bunun destek olarak görülmemesinden rahatsız olduğunun altını çizdi. Desteklerinin karşısında hiçbir zaman teşekkür almadıklarını söyleyen Emin Bilgiç, Eğirdir'in 1 milyon YTL'yi aşkın borcunda da kolaylık sağlandığını vurguladı. Bilgiç, hükümet olarak borca 36 ay vade yapıldığını belirtti. Eğirdir ve Kovada Gölü'nün de korunmasını amaçladıklarını belirten Bilgiç, aynı zamanda Eğirdir İlçesi'ne 1 milyon 100 YTL civarında kaynak sağladıklarını ifade etti. Yandaş siyaseti yapmadıklarına dikkat çeken Bilgiç, teşekkür edileceği yerde sorumsuzca yapılan suçlamaların, kendilerini üzdüğünü söyledi. Bilgiç, muhalif belediye olmalarına rağmen, Eğirdir ve Sarıidris'e futbol sahası için yaptıkları yardımdan bahsederek, "Eğirdir'e 25 bin YTL, Sarıidris'e de 27 bin YTL para desteğinde bulunduk. Eğer ayrımcılık yapıyor olsaydık, bu para çıkartılır mıydı?" dedi. Ödenekleri tam ve eksiksiz olarak gönderdiklerini söyleyen Emin Bilgiç, hiçbir zaman siyasi ayrımcılık yapmadıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Isparta: Ak Parti Milletvekili Bilgiç'in Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement