İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Üsküdarda kullandı - Son Dakika
Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Üsküdarda kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Üsküdarda kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Üsküdar Beylerbeyindeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesinde oy kullandı. Oy işlemi sonrası yaptığı konuşmada, seçimden çıkan sonuca herkesin baş üstüne demesi gerektiğini belirtti.

14.05.2023 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, oyunu Üsküdar'da kullandı

Meral Akşener: " Hür şekilde oy kullanılan seçimden çıkan sonuca da baş üstüne demesi gerek"

İSTANBUL - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Beykoz Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde kullandı. Oy işlemi sonrası konuşan Akşener, "Ben 45 yerde miting 54 yerde de program yapmışım. Seçmen veli nimettir tutumuyla hareket ettik" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacağı Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesine geldi. Okul önünde parti üyeleri tarafından karşılanan Akşener, "2127" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle selamlaştı. Yapılan kontroller sonrası oy pusulasıyla birlikte zarfını alan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kabine giderek oyunu kullandı.

"Bu seçimin milletimiz içinde hayırlara vesile olmasını diliyorum"

Oy kullanma işlemi sonrası konuşana Akşener, "Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Bu seçimin milletimiz içinde hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle Millet İttifakı olarak uyumlu bir şekilde çalıştık. İddia ediyorum en fazla seçmene ulaşan organizasyon bizimdi.. Ben 45 yerde miting 54 yerde de program yapmışım. Seçmen veli nimettir tutumuyla hareket ettik. Çok iftiralar hakaretler yaşadık hiçbirinin önemi yok bundan sonra herkesin, hür şekilde oy kullanılan seçimden çıkan sonuca da baş üstüne demesi gerek. İnşallah her şey çok güzel olacak." dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Üsküdarda kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement