Kars'ta Partilerden Kardeşlik Mesajı - Son Dakika
Politika

Kars'ta Partilerden Kardeşlik Mesajı

Kars\'ta Partilerden Kardeşlik Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayları, AK Parti Kars Milletvekili Adaylarını Ziyaret Etti. Ziyarette Dostluk ve Kardeşlik Mesajları Verildi.

23.06.2007 14:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili adayları, AK Parti Kars Milletvekili adaylarını ziyaret etti. Ziyarette dostluk ve kardeşlik mesajları verildi.

CHP Kars Milletvekili adayları Selahattin Filtekin, Muhammet Üstebay, Erdoğan Çeçen, AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. CHP adaylarını, AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, milletvekili adayı Mahmut Esat Güven, İl Başkanı Ramazan Karakelle ve partililer karşıladı. Bir süre sohbet eden adaylar, dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. CHP'nin birinci sıra milletvekili adayı Selahattin Filtekin, "Bize veya bir başka partiye oy verecek olanların sevgileriyle karşılaşıyorum. Bu Kars'taki siyaset adına

beni mutlu ediyor. Ne yaptık ve ne yapacağız konularında bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz. Benim veya arkadaşlarımın hakkında size seçmenlerinizin bir şeyler söylemesi elbette ki olacaktır. Ben istiyorum ki 3 adayda bizim partiden kazanıp meclise gitsin. Bunu da açıkça söylüyorum. Üçümüzde kendi partimizden kol kola gidelim istiyorum. Ama kiminle gideceksek beraber gidelim. Kars için beraber olalım. Kars için beraber çalışalım" dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Politikayı yaparken bir takım ortak değerlerimizi unutmayalım. Bayrak, ezan, Cumhuriyet gibi değerlerimiz her zaman öp planda olsun. Dilerim ki hiç kimse bunları istismar etmez. Bütün partilerin buna bağlı olduklarına inanıyorum. Herkesin bu hususta hassasiyet göstereceğinden eminim. Dolayısıyla bunları işin içine katmadan partimizin yapacağı hizmetleri millete takdim ederek kampanyayı yürütmemiz lazım" diye

konuştu. AK partili adaylar daha sonra ziyaretlerini tamamlayan CHP'li adayları kucaklayarak yolcu etti.

(BA-AA-OMR-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kars'ta Partilerden Kardeşlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement