Memduh Büyükkılıç, Mehmet Özhaseki ile yaşadığı mikrofon kazasının ardından açıklama yayınladı: Sözlerim iyi niyetliydi - Son Dakika
Politika

Memduh Büyükkılıç, Mehmet Özhaseki ile yaşadığı mikrofon kazasının ardından açıklama yayınladı: Sözlerim iyi niyetliydi

Kayseri'de düzenlenen bir etkinlikte kadın turizmcinin konuşmasının ardından AK Partili Mehmet Özhaseki'ye, "Bir şey deme, he de geç gitsin" diye seslendiği duyulan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Söylenen ifadeler tamamen iyi niyetli olup, konu zaten belediye gündemimizde yer aldığından bir sonraki soruya geçilebilmesine imkan sağlanması amaçlanmıştır" açıklamasında bulundu.

07.10.2022 18:49  Güncelleme: 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valiliği tarafından gerçekleştirilen toplantıya yaşanan mikrofon kazası damga vurdu. Vatandaşlardan biri sıkıntısını anlattığı sırada AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yanında oturan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a doğru eğilerek, "Hamdi yok dedi. Bir şey deme, bir şey deme" ifadelerini kullandı. Büyükkılıç da Özhaseki'nin bu sözlerine, "He de geç gitsin" karşılığını verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İkili arasındaki bu diyalog, kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Video ise çok kez paylaşıldı. Görüntülerle ilgili ilk olarak açıklama yapan isim Mehmet Özhaseki oldu. Eleştirilerin odağı haline gelen Özhaseki, konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Benim söylemediğim bir sözü, söylemiş gibi gösteriyorsunuz. Hiç değilse biraz namuslu olun" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKKILIÇ: TAMAMEN İYİ NİYETLİ

Görüntülere ilişkin bir yanıt da Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan geldi. Büyükkılıç, şu değerlendirmede bulundu: "Sosyal medya mecralarında eksik bilgilerle yorumlanmaya çalışıldığı görülen turizm toplantısındaki görüntüde söylenen ifadeler tamamen iyi niyetli olup konu zaten belediye gündemimizde yer aldığından bir sonraki soruya geçilebilmesine ve paydaşlara daha çok söz verilebilmesine imkan sağlanması amaçlanmıştır. Konu ve ortam bütünlüğü dikkate alınmadan cımbızla çekilen '8 saniye' görüntünün eksik bilgilerle servis edilmesinden iyi niyetle bahsedilemez. Her şeye rağmen şehrimize ve sağduyulu hemşehrilerimize hizmet etme aşkından asla taviz vermeyeceğiz ve kimsede buna engel olamayacaktır."

Özhaseki ile yaşadığı mikrofon kazasının ardından Büyükkılıç da kendisini savundu: Sözlerim iyi niyetliydi
Memduh Büyükkılıç, Mehmet Özhaseki ile yaşadığı mikrofon kazasının ardından açıklama yayınladı: Sözlerim iyi niyetliydi

Son Dakika Politika Memduh Büyükkılıç, Mehmet Özhaseki ile yaşadığı mikrofon kazasının ardından açıklama yayınladı: Sözlerim iyi niyetliydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bulent Cebeci: Bu millet de seçimde he he deyip geçecek sizi bunu unutma 5 0 Yanıtla
  • Özcan Kuvan: Merak etmeyin bu millette size he he deyip geçip gidecek. 5 0 Yanıtla
  • Mesut Hakan Fırat: Kayseri belediye başkanı halkın içine gir 2 0 Yanıtla

Advertisement