Kudüs'te Filistinli Gencin Kaçırılarak Öldürülmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kudüs'te Filistinli Gencin Kaçırılarak Öldürülmesi

Kudüs\'te Filistinli Gencin Kaçırılarak Öldürülmesi
02.07.2014 14:12

İsrail Başbakanı Netanyahu: "Kimse kendi elleriyle hukuk aramaya kalkmasın"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Filistinli bir gencin bu sabah kaçırıldıktan sonra öldürülmesi olayına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kimse kendi elleriyle hukuk aramasın" ifadesini kullandı.

Başbakanlık ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamu Güvenliği Bakanı Yitzhak Aharonovitch ile kolluk güçlerinin mümkün olduğunca hızlı çalışmasını görüşen Netanyahu'nun, "Bu kınanası cinayete götüren güdünün arkasında ne olduğunun bulunmasını istediği" belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Netanyahu'nun taraflara "Kimse kendi elleriyle hukuk aramaya kalkmasın. İsrail, kanunların olduğu bir ulustur ve herkes bu kanunlara uymalıdır" şeklinde uyarıda bulunduğu aktarıldı.

Kudüs'te bu sabah İsrailli Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılan 17 yaşındaki Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr ölü olarak bulunmuştu. - Kudüs

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kudüs'te Filistinli Gencin Kaçırılarak Öldürülmesi - Son Dakika


Advertisement