Kuşadası Mahalle Muhtarları Başkan Günel'i Tebrik Etti - Son Dakika
Politika

Kuşadası Mahalle Muhtarları Başkan Günel'i Tebrik Etti

Kuşadası Mahalle Muhtarları Başkan Günel\'i Tebrik Etti

Kuşadası'nın mahalle muhtarları, Başkan Ömer Günel'e tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Günel, yeni dönemde de muhtarlarla uyum ve iş birliği içinde hizmetlerin sürdürüleceğini belirtti.

17.05.2024 09:18  Güncelleme: 09:19

Kuşadası'nın mahalle muhtarları, Başkan Ömer Günel'e tebrik ziyaretinde bulundu. Mahallelerden gelen taleplerin değerlendirildiği ziyarette konuşan Başkan Ömer Günel, "Yeni dönemimizde de muhtarlarımızla uyum ve iş birliği içinde hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla kentte görev yapan tüm temsilcilerle bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Günel, makamında Kuşadası mahalle muhtarlarını ağırladı. Başkan Ömer Günel'e önceki görev süresinde tüm mahallelere eşit hizmet götürme anlayışından dolayı teşekkür eden mahalle muhtarları, yeni görev döneminde de başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Başkan Ömer Günel, "Biz bir önceki görev dönemimizde de muhtarlarımızdan gelen talepleri incelikle değerlendirip çözüme kavuşturduk. Yeni görev dönemimizde de muhtarlarımızla uyum ve iş birliği içinde hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kuşadası Mahalle Muhtarları Başkan Günel'i Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement