Kütahya'da Adli Yıl Açılışı Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Politika

Kütahya'da Adli Yıl Açılışı Töreni Düzenlendi

Kütahya\'da Adli Yıl Açılışı Töreni Düzenlendi

Kütahya'da adli yıl açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende, Kütahya Cumhuriyet Başsavcıı Vekili Mustafa Özyürek ve Kütahya Baro Başkanı Edip İlkay Sunay, Adalet Sarayı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Başsavcı Vekili Özyürek, yeni adli yılın hayırlı olmasını diledi ve adaletin önemine vurgu yaptı. Baro Başkanı Sunay ise yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu.

01.09.2023 11:21

Kütahya'da adli yıl açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Törende, Kütahya Cumhuriyet Başsavcıı Vekili Mustafa Özyürek ve Kütahya Baro Başkanı Edip İlkay Sunay, Adalet Sarayı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Başsavcı Vekili Özyürek, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, yeni adli yılın hayırlı olmasını diledi.

Bir toplumun barış, huzur ve güven içinde yaşamasının koşulunun adaletin sağlanmasından geçtiğini belirten Özyürek, "Bir toplumda adalet yoksa adalet yoksa barış, huzur, güven yoktur. Bu noktada adalet mülkün temelidir. Adaletin tecellisi için emek sarf eden hakim, savcı, avukat ve memurlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Baro Başkanı Sunay ise yeni adli yılın hayırlı olması temenni etti.

Tören, adliye bahçesinde sunulan ikramların ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kütahya'da Adli Yıl Açılışı Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement