Kütahya'da AK Parti, vefat eden partililer için Mevlid-i Şerif programı düzenledi - Son Dakika
Politika

Kütahya'da AK Parti, vefat eden partililer için Mevlid-i Şerif programı düzenledi

Kütahya\'da AK Parti, vefat eden partililer için Mevlid-i Şerif programı düzenledi

Kütahya AK Parti İl Başkanlığı, 'Haydi Şimdi Sıra Sende projesi' kapsamında vefat eden partililer için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, programda yaptığı açıklamada, Ulu Cami'de gerçekleştirilen programda, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ve hayata veda etmiş olan dava arkadaşları adına Mevlid-i Şerif okunduğunu ve ardından vefat eden partililerin ailelerine plaketlerin takdim edildiğini belirtti.

29.09.2023 18:33

Kütahya AK Parti İl Başkanlığı tarafından "Haydi Şimdi Sıra Sende projesi" çerçevesinde vefat eden partililer için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, "Milletvekilimiz İsmail Çağlar Bayırcı ile birlikte 'Haydi Şimdi Sıra Sende' projesi çerçevesinde Ulu Camide partimizin kuruluşundan bugüne çeşitli görevlerde bulunup ebediyete intikal etmiş tüm dava kardeşlerimiz adına okunan Mevlid-i Şerif programına katıldık. Okunan mevlidin ardından lokma dağıtılarak vefat etmiş olan dava kardeşlerimizin ailelerine plaketlerini takdim ettik" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya'da AK Parti, vefat eden partililer için Mevlid-i Şerif programı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement