Kütahya Valisi Medya Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Politika

Kütahya Valisi Medya Mensuplarıyla Buluştu

Kütahya Valisi Medya Mensuplarıyla Buluştu

Kütahya Valisi Musa Işın, il merkezi ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, bilgi alış verişinde bulundu. Vali Işın, medyanın Kütahya'nın tanıtımı ve kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından önemli bir vazifeyi ifa ettiğini vurguladı. Ayrıca, Sevgi Yolu'nun araç trafiğine açılması konusunda tercihini açıkladı ve açılmasından yana olmadığını belirtti. Vali Işın ayrıca, Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nde tamamlanan yatırımlarla yaklaşık 20 bin kişinin istihdam edileceğini ve Kütahya Şehir Hastanesi'nin yakın bir tarihte açılacağını dile getirdi.

30.09.2023 18:40

Kütahya Valisi Musa Işın, il merkezi ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, bilgi alış verişindi bulundu. Medyanın Kütahya'nın tanıtımı ve kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından önemli bir vazifeyi ifa ettiğini dile getirdi. Vali Işın, Sevgi Yolu'nun araç trafiğine açılıp açılmayacağı konusundaki soruya, "Açılmasından yana değilim" dedi.

Işın, Zafer Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) tüm yatırımların tamamlamasıyla yaklaşık 20 bin kişinin istihdam edileceğini kaydetti. Vali Işık, Kütahya Şehir Hastanenin yakın tarihte açılacağını dile getirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya Valisi Medya Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement