Malatya Belediye Başkanı Çakır, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Politika

Malatya Belediye Başkanı Çakır, Mazbatasını Aldı

Malatya Belediye Başkanı Çakır, Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çakır, mazbatasını aldı.

04.04.2014 18:54  Güncelleme: 19:09

AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çakır, mazbatasını aldı.

Çakır, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Hüseyin Cemal Akın ve AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ile Malatya Adliyesi'ne geldi.

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı İzzettin Duman'dan alan Çakır, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni dönemin Malatya'ya hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Malatya'nın kalkınması için çalışmalarına devam edeceğini belirten Çakır, "Malatyamız tarihinde ilk defa büyükşehir olarak seçimlere girdi ve halkımız, büyük teveccühle beni tekrar başkan seçti. Bu sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu görevin kutsal bir görev olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bizlere olan o büyük teveccühün büyük yükler getirdiğini, daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. İnşallah artık Malatyamızın dört bir tarafına daha çok hizmet vereceğiz. Daha çok adil, daha şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışacağız. İnşallah güzel hizmetleri getireceğiz" diye konuştu.

Çakır, kent merkezi, ilçeler ve kırsalda sorunları tespit ettiklerine vurgu yaparak, gerekli ön çalışmaları yaptıklarını, zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Daha sonra Belediye Hizmet Binası'na geçen Çakır'ı belediye önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Karşılamada mehter takımı da hazır bulundu.

Bir konuşma yapan Öznur Çalık, kendilerine destek veren bütün Malatyalılara teşekkür ederek Malatya'ya daha güzel hizmetler getireceklerini kaydetti.

Hüseyin Cemal Akın da Malatyalıların bir kez daha AK Parti ve Ahmet Çakır'a destek çıktığını belirtti.

Mustafa Şahin ise Malatyalıların çok yüksek bir oy oranıyla Çakır'ı başkanlığa getirdiğini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Malatya Belediye Başkanı Çakır, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement