Tekirdağ'da 3 aydır maaşlarını alamadıklarını iddia eden Malkara Belediyesi'nde çalışan yaklaşık 80 işçi, ikinci kez iş bırakma eylemine gitti.
Çoğunluğu temizlik işçisi yaklaşık 80 kişi, 3 aydır maaşlarını alamadıklarını iddia ederek, öğleden sonra Malkara Belediyesi Kademe bölümünde toplanıp, iş bırakma eyleminde bulundu.
Sendika temsilcileriyle bir araya gelen işçiler, güvence verilmediği takdirde toplu halde iş bırakma eylemine devam edeceklerini ifade ederek, maaşlarının bir an önce yatırılmasını istediler.
Bölgeye gelen bir belediye yetkilisinin maaşlarının yatırılacağı sözünü vermesiyle işçiler eylemini sonlandırdı. - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Politika › Malkara Belediyesi'nde 2. Kez İş Bırakma Eylemi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.