MHP Aksaray İl Kongresi Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Politika

MHP Aksaray İl Kongresi Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu

MHP Aksaray İl Kongresi Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, il yönetimiyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelerek, MHP'nin Türk siyasi tarihindeki güçlü duruşunu vurguladı. Kaşlı, il kongresinin ardından Aksaray teşkilatının yerel seçimlere hazır olacağını belirtti. İl Başkanı Mustafa Çölkesen ise il kongresinde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

14.09.2023 15:26

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kaşlı, beraberindeki il yönetimiyle il başkanlığında basın mensuplarıyla buluştu.

MHP'nin Türk siyasi tarihindeki duruşuyla ülkenin en güçlü siyasal hareketlerinden biri olduğunu belirten Kaşlı, şöyle konuştu:

"Pazar günü yapılacak olan il kongresinin ardından Aksaray teşkilatı yerel seçimlere hazır olacağız. Genel merkezimizin çalışmaları doğrultusunda seçimlerde yarışı sürdüreceğiz. Teşkilat olarak parti ayrımı yapmaksızın Aksaraylı vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek sorunlarına çözüm bulma gayreti gösterdik. Yerel seçimler öncesi ve sonrasında da vatandaşlarımızın elçisi olmaya devam edeceğiz. Partimizin vatandaşlarımızın güvenini kazanan siyasi anlayışıyla hareket edeceğiz."

İl Başkanı Mustafa Çölkesen ise 17 Eylül'de düzenlenecek il kongresinde başkanlığa aday olmayacağını belirterek görevini hatasız tamamlamanın gururunu yaşadığını söyledi.

Program, soru cevabın ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Aksaray İl Kongresi Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement