MHP Genel Başkan Adayı Oğan: Genel Merkez Bir Hukuk Süreci Başlatacak Gibi Görünüyor - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Adayı Oğan: Genel Merkez Bir Hukuk Süreci Başlatacak Gibi Görünüyor

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, kurultayda yapılan çok sayıda tüzük değişikliği nedeniyle MHP Genel Merkezi'nin hukuki süreç başlatabileceğini söyledi.

19.06.2016 18:07  Güncelleme: 20:33

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, kongrenin ardından basın açıklamasında bulundu. Daha kısa ve öz bir tüzük değişikliğinin yapılmasının gerekliliğine vurgu yapan Oğan, "Bunu yaptığımız takdirde bu tür Gemerek mahkemelerinin önünü kesmiş olurduk. Bugün getirilen çok sayıda tüzük değişikliği elbette ki her birisi için ayrı ayrı mahkemeyi beraberinde getirebilir. İnşallah genel merkez yapmaz bunu. Ama genel merkezimizi de az çok tanıyoruz. Dolayısıyla da genel merkez bir hukuk süreci başlatacak gibi görünüyor" açıklamasında bulundu.

GENEL MERKEZ HAREKETE GEÇEBİLİR

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; MHP'de tüzük kurultayı sona ererken, MHP Genel Merkezi'nin iddiasına göre kongrede 7 fahiş hata bulunuyor. Bu hatalardan bazıları ise, kongrenin il merkezinde yapılmamış olması, yeterli delege sayısının olmaması, gündeme başka maddelerin eklenmesi, çağrı heyetinin davranışlarının uygun olmaması ve şov yaptığı yönünde.

Genel Merkez kaynaklarına göre tutanaklar noter tasdikli bir şekilde incelenerek en geç Çarşamba gününe kadar bir açıklama yapılması bekleniyor.

MHP Genel Başkan Adayı Oğan: Genel Merkez Bir Hukuk Süreci Başlatacak Gibi Görünüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Adayı Oğan: Genel Merkez Bir Hukuk Süreci Başlatacak Gibi Görünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement