MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması
23.02.2014 13:29

"Sayın Başbakan'ın seçim startını verdiği meydan mitinglerinde kullandığı dil ve üslup, hiçbir biçimde onaylanacak, tasvip edilecek bir dil değildir" "Aile olmak demek sadece çocuk sahibi olmak demek değildir.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinde kullandığı dil ve üslubun, hiçbir biçimde onaylanıp, tasvip edilemeyeceğini" savundu.

Adan, yazılı açıklamasında, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde, TBMM'de çıkarılan kanunları ve Başbakan Erdoğan'ın seçim meydanlarındaki tavrını eleştirdi.

HSYK düzenlemesi, demokratikleşme paketi, MİT ve Milli Eğitim kanunlarındaki düzenlemelerin, AKP'nin otoriterleşmesine hizmet edeceğini savunan Adan, "İktidarın baskısı ve tehdit edici gölgesi altında gittiğimiz yerel seçimler, ne yazık ki toplumuzun daha da ayrışması ve bölünmesi sonucunu doğuracaktır" iddiasında bulundu.

"Sayın Başbakan'ın seçim startını verdiği meydan mitinglerinde kullandığı dil ve üslup, hiçbir biçimde onaylanacak, tasvip edilecek bir dil değildir" ifadesini kullanan Adan, Başbakan Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki sözlerinin, "kültürde, yüce din İslam'da ve vicdanlarda yeri olmadığını" ileri sürdü.

Adan, "Aile olmak demek sadece çocuk sahibi olmak demek değildir. Sayın Bahçeli koskoca MHP ailesinin reisidir" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması - Son Dakika


Advertisement