MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması

"MHP iktidarında her devrin adamlarının bizim devrimizin de adamları olmalarına fırsat vermeyeceğiz"

06.02.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, "MHP iktidarında her devrin adamlarının bizim devrimizin de adamları olmalarına fırsat vermeyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Türkeş, yazılı açıklamasında, 'evet efendimci' değil, özgür bir basın, 'engelli' değil, özgür bir internet ve 'yasaklı' değil özgür düşünceyi istediklerini dile getirerek, "Bugün Türkiye'de basın, internet ve serbest düşünce iktidarın ablukası altındadır ve sindirilmektedir" ifadelerine yer verdi.

Türkeş, şunları kaydetti:

"Modern demokrasilerde; iktidarlar basından, internetten, muhalefetten ve dahi serbest düşünceden korkmazlar, aksine onlardan beslenirler. 'Seçilme yaşını 18'e indireceğim' deyip, gençlerin sosyal medya paylaşımlarını fişlemeyi istemek olmaz. Parlamento'da sıradan denetim faaliyeti yürüten milletvekillerini haber yapan internet sitelerine keyfi ihtar verilemez. Büyük haber kanalları; yemek programlarına, belgesellere ve itaat kültürüne teslim olmazlar."

MHP iktidarında "kraldan çok kralcı" olanların kendilerine sadakat gösterme yarışına girmelerine izin vermeyeceklerini savunan Türkeş, "MHP iktidarında her devrin adamlarının bizim devrimizin de adamları olmalarına fırsat vermeyeceğiz" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement