MHP'li Kadınlar Edirne'de Püskevit Dağıttı - Son Dakika
Politika

MHP'li Kadınlar Edirne'de Püskevit Dağıttı

MHP\'li Kadınlar Edirne\'de Püskevit Dağıttı

MHP Edirne İl Kadın Kolları tarafından kent merkezinde vatandaşlara 5 bin püskevit (2 bisküvi arası lokum)dağıtıldı.

07.06.2011 15:00

MHP Edirne İl Kadın Kolları tarafından kent merkezinde vatandaşlara 5 bin püskevit (2 bisküvi arası lokum)dağıtıldı. Kentin en işlek caddesinde bulunan seçim bürosu önünde kurulan standta hazırlanarak dağıtılan püskevitler kısa sürede tükendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim konuşmasında kullandığı ve seçim meydanlarında tartışma konusu olan 'Püskevit'e bir destek de Edirne Kadın Kolları'ndan geldi. Püskeviti seçim kampanyasının bir parçası haline getiren kadınlar, Saraçlar Caddesi'ndeki seçim bürosunun önünde açtıkları standta 5 bin püskevit hazırladı. Eldiven giyerek hazırlanan püskevitler, caddeden geçen vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.

Püskevit Şenliği'nin açılışına katılan MHP Edirne milletvekili adayı Cemaleddin Uslu, şenliğin Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin bir miting sırasında kullandığı ifadeye dayandığını belirtti. Uslu, şöyle devam etti:

"Toplum nezdinde fevkalade olumlu bulunduğu ve sempati kazandığı için birçok ilimizde ve ilimizin birçok ilçesinde de bu şenlikleri yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun altında yatan temel neden de ülke siyasetine yön verme arzumuzdur. MHP 3 aydır dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürmektedir. Hedefimiz seçimlerde Edirne'de birinci parti olmak. Bu çalışmalarımıza yürütürken toplumun her kesimine hitap etmeye çalışıyoruz. " - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP'li Kadınlar Edirne'de Püskevit Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement