MHP'li Rıfat Uzun, Suluova Belediye Başkanı olarak göreve başladı - Son Dakika
Politika

MHP'li Rıfat Uzun, Suluova Belediye Başkanı olarak göreve başladı

MHP\'li Rıfat Uzun, Suluova Belediye Başkanı olarak göreve başladı

Amasya'nın Suluova ilçesinin yeni belediye başkanı seçilen MHP'li Rıfat Uzun mazbatasını alarak görevine başladı. Başkan Uzun, Suluova'yı daha ileriye taşımak için canla, başla, gayretle çalışacaklarını belirtti.

04.04.2024 00:59  Güncelleme: 01:02

Amasya'nın Suluova ilçesinin yeni belediye başkanı seçilen MHP'li Rıfat Uzun mazbatasını alarak görevine başladı. Başkan Uzun, "Suluova'mızı daha ileriye taşımak için canla, başla, gayretle çalışacağız" dedi.

Suluova için bir yolculuğa çıktıklarını belirten Belediye Başkanı Uzun, "Rabbim şükürler olsun bu makamı bizlere nasip etti. Tek duamız çıktığımız bu yolculukta sizlere mahcup olmamak. Suluova'mızın hak ettiği değeri, hak ettiği yere taşımaktır" diye konuştu.

Kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür eden Uzun, "Suluova'mızı daha ileriye taşımak için canla başla gayretle çalışacağız. Siz bizleri seçtiniz. Allah ömür verdiği müddetçe daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha müreffeh bir Suluova için gece, gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyorum" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Rıfat Uzun, Suluova Belediye Başkanı olarak göreve başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement