MHP Myk Üyesi Hasari Güler, Kilis'te - Son Dakika
Politika

MHP Myk Üyesi Hasari Güler, Kilis'te

MHP Myk Üyesi Hasari Güler, Kilis\'te

MHP MYK üyesi Hasari Güler, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kilis'te, parti teşkilatı ile görüşmeler yaptıktan sonra esnaf gezisi düzenlerken, belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

05.05.2013 14:05

MHP MYK üyesi Hasari Güler, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kilis'te, parti teşkilatı ile görüşmeler yaptıktan sonra esnaf gezisi düzenlerken, belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

MHP MYK üyesi ve eski Adıyaman Milletvekili Hasari Güler, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday olan belediye başkan adayları ve halkın nabzını tutmak için geldiği Kilis'te bir dizi çalışmaya katıldı.

Parti teşkilatı ile bir araya geldikten sonra esnaf gezisi yapan MHP MYK üyesi Hasari Güler, düzenlediği basın toplantısında, Kilis'in görünüm olarak bir köyü andırdığını belirterek, "Her gittiği yerde başbakan belediyelerinin yaptığını anlatıyor. Bir günde Kilis'e gelsinde görsün nasıl belediyecilik yapılıyormuş, caddelerde sokaklarda yürümek imkansız, Kilis bir kasaba bir köy görünümündedir. Kilisli esnaflar ile konuştum. Hiç kimse hükümetten ve yönetiminden memnun değil, Kilis'te hem yönetimden hemde belediyeden herkes şikayetçi. İnşallah, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde başarı sağlayarak Kilis'i bu çıkmazdan kurtaracağız. 4 tane belediye başkan adayımız var. Her biri birbirinden kaliteli insanlar, Kilis'teki adayımızı netleştirmeye çalışıyoruz. Kilis'e gezilerimiz sürecek. Kısa sürede belediye başkan adayımızı netleştirip açıklamayı planlıyoruz" dedi.

Türkiye'nin iyi yönetilmediğini, PKK ile ülkenin bölünmesinin pazarlığının yapıldığını belirten MHP MYK üyesi ve eski Adıyaman Milletvekili Hasari Güler, "Açılım sürecinde tek dik duran parti MHP'dir. İlk günden beri dik duruşumuzu sergiledik. Güya Akil insanlar, şehir şehir geziyorlar. Kim bu Akil insanlar, bir kısmı ne olduğu belli olmayan İslami düşüncede olduğunu söyleyen bayrak ile problemi olan, bir kısmı eski güya solcu vatan ile problemi olan PKK sempatizanı bir kısmı ise liberal görünen ne olduğu belli olmayan insanlar birde sanatçı olanlar var. Allah bunlara akıl fikir versin, bunlardan ne köy nede kasaba olur. Yakında Kilis'e gelecekler ben inanıyorum. Değerli Kilisliler bunlara gereken yanıtı demokratik bir şekilde tepkisini gösterecektir" diye konuştu.

Kahvaltılı basın toplantısına, MHP Kilis İl Başkanı Mehmet Ali Özkaraca, MHP Merkez İlçe Başkanı Arif Omaca, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan aday adayları Hasan Mısırlıgil, Dr. Mustafa Yün ile İşadamı Mustafa Tekçe hazır bulundu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Myk Üyesi Hasari Güler, Kilis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement