Milletvekili Tutdere İtfaiye Ekiplerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Politika

Milletvekili Tutdere İtfaiye Ekiplerini Yalnız Bırakmadı

Milletvekili Tutdere İtfaiye Ekiplerini Yalnız Bırakmadı

Adıyaman’da bir gecede 3 büyük yangına müdahale eden Adıyaman Belediyesi İtfaiye ekiplerini gece geç saatte ziyaret eden Milletvekili Abdurrahman Tutdere, çalışmalardan dolayı itfaiye ekiplerini tebrik etti.

13.08.2018 09:20

Adıyaman'da bir gecede 3 büyük yangına müdahale eden Adıyaman Belediyesi İtfaiye ekiplerini gece geç saatte ziyaret eden Milletvekili Abdurrahman Tutdere, çalışmalardan dolayı itfaiye ekiplerini tebrik etti.

Adıyaman'da önceki gece Küçük Pirin, Beşpınar Marina ve Doyran köyünde yangın çıktı. Adıyaman Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Gece boyunca süren yangınlar tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü.

Gece geç saatte İtfaiye Müdürlüğüne giden CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yangınlar ile ilgili bilgi alarak yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Tutdere, rüzgar ile birlikte büyüyen yangına fedakarca müdahale eden ekipleri tebrik ederek, Adıyaman Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Tutdere İtfaiye Ekiplerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement