Milletvekili Uslu, Hastanede tedavi Altına Alındı - Son Dakika
Politika

Milletvekili Uslu, Hastanede tedavi Altına Alındı

Milletvekili Uslu, Hastanede tedavi Altına Alındı

TBMM İdari Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu, hastanede tedavi altına alındı.

28.03.2014 10:22  Güncelleme: 10:00

Uslu, gece 23.00 sıralarında Makam aracı ile Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Aşırı yorgunluk ve gribal enfeksiyona bağlı halsizlik nedeniyle şikayetlerinin bulunduğu kaydedilen ve ayrıca boğazında tahriş rahatsızlığı tespit edilen Salim Usluya serum takılarak bir süre hastanede müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Meclis İdare Amiri Uslu yaptığı açıklamada"Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Tabii, aşırı yorgunluk ve gribal enfeksiyona bağlı halsizlik baş gösterdi. Ayrıca boğazımda da tahriş meydana gelmiş buda çok konuşmaktan kaynaklandığı ortada. Serum takıldı ve bir süre burada müşahede altında tutacaklar" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Milletvekili Uslu, Hastanede tedavi Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement