MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Sariye Atilla'yı etkisiz hale getirdi - Son Dakika
Politika

MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Sariye Atilla'yı etkisiz hale getirdi

MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Sariye Atilla'yı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta etkisiz hale getirdi. Atilla'nın terör örgütüne 2007'de katıldığı ve Haftanin'de eğitim akademilerinde ders verdiği tespit edildi. Son olarak Hakurk'ta toplumsal alan çalışmaları içerisinde yer aldığı belirlendi.

25.10.2023 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Irak'ın kuzeyine düzenlediği operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Irak Hakurk eyaleti toplumsal alan sorumlusu 'Rozerin Şemzinan' kod isimli Sariye Atilla etkisiz hale getirildi.

MİT, PKK/KCK'nın sözde Irak Hakurk eyaleti toplumsal alan sorumlusu 'Rozerin Şemzinan kod adlı Sariye Atilla'yı Hakurk kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi. Terör örgütüne 2007 yılında katıldığı ve PKK'nın Haftanin'deki sözde eğitim akademilerinde ders verdiği öğrenilen Atilla'nın son olarak Hakurk'ta örgüt adına toplumsal alan çalışmaları içerisinde yer aldığı belirlendi. MİT tarafından sahadaki ajanlardan intikal eden her türlü bilgi titizlikle analiz edilerek, öncelikle Atilla'nın yeri tespit edildi. MİT'in istihbarat ağı ve saha ajanları sayesinde her adımı takip edilmeye başlanan Atilla, operasyon gerçekleştirmeye en uygun anda etkisiz hale getirildi.

Bölücü terör örgütüne her alanda darbe vuran MİT, önümüzdeki süreçte de terörün kaynağında imhası politikası çerçevesinde nokta operasyonlarına devam edeceği mesajını yaptığı son operasyonla da vermiş oldu. - ANKARA

MİT, PKK/KCK\'nın sözde sorumlularından Sariye Atilla\'yı etkisiz hale getirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Politika MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Sariye Atilla'yı etkisiz hale getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement