Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş Bitlis'te - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş Bitlis'te

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş Bitlis\'te

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, seçim çalışması yapmak üzere Bitlis’e geldi.

09.10.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, seçim çalışması yapmak üzere Bitlis'e geldi.

Seçim çalışması yapmak üzere SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Fetullah Erbaş ile Bitlis'e gelen İriş, il başkanlığı binasında basın toplantısı yaptı. İriş, ülkenin 13 yıldır AK Parti iktidarıyla yönetildiğini belirterek, milletin 3 defa üst üste istikrar ve faydalı olsun diye AK Parti'yi iktidara getirdiğini söyledi. Türkiye'nin tarihinin en kritik dönemlerinden birini yaşadığını ifade eden İriş, "Milet, 7 Haziran'da canım çok yanmaya başladı, biraz kendine çeki düzen ver manasıyla AK Parti'nin oylarını azalttı. Bardağın dolu ve boş tarafında bakarsak; havaalanları, yollar ve hastaneler bardağın dolu tarafı. İşsizlik, borçlar, toplumsal barışın sağlanması, komşularımızla olan münasebetlerdeki sıkıntılarımız, ülkemizin hızla yalnızlığa itilmesi ve kardeşlik duygularının ve bağlarının hızla zayıflaması ise boş tarafı. Bu durumun hiç iç açıcı olmadığını hep birlikte görüyoruz. 7 Haziran'da bir seçim yaptık ve 4 parti Meclise girdi. 3 ay milleti oyaladılar ve bir tiyatro izledik. Bu sürede bir hükümet kurup ülkenin meselelerine sahip çıkamadılar. Milli görüşsüz ve Saadet Partisiz Meclis, bu ülkenin sorununa çözüm olamaz. Bugüne kadar ki algı yönetimi ve medyatik yönlendirmelerle her şey sonuna yaklaştı. Deniz bitti aslında. 1 Kasım seçimlerinin bu kritik dönemde sıkıntıların artarak devam mı edecek, yoksa yeniden özümüze, aslımıza ve inancımıza dönüp büyük bir başlangıcın dönüm noktası mı olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Saadet Partisi olarak 550 milletvekili adayıyla 81 ilde seçime girdiklerini kaydeden İriş, bütün teşkilatlarının canla başla büyük bir gayretle halkla buluşmanın, davalarını anlatmanın ve milli görüşü yeniden güdeme getirmenin çabasını gösterdiğini ifade etti. Milli görüş davasının inancı ve çözüm reçetelerinin gündeme getirilmedikçe, hiçbir sorunun çözülmesinin mümkün olmadığını dile getiren İriş, "Bizim çözümlerimiz, reçetelerimiz millidir. Saadet Partisi'nin ortaya koyduğu çözüm reçetelerinin dışında hiçbir çözüm sürekli ve kalıcı olmaz. Bize benzetilen ve bizim devamımızmış gibi gösterilen bu yönetim, aslında bizim kötü bir fotokopimizden başka bir şey değildir. 10 yıldır bu farkı anlatmaya çalıştık. Onların faizli düzeni desteklediklerini, AB'ye üye ve kuyruk olmanın derdinde olduklarını her platformda anlattık. Şimdi toplumun önemli bir kısmı bu gerçekleri fark etti ve inşallah 1 Kasım seçimlerinde milletimiz aslına ve özüne dönecektir. Başka bir çıkış yolu yok. Dışımızdaki partilerin bu ülkenin gerçeklerine, coğrafyasına, tarihine ve inancına uygun bir reçetesi yoktur. Boş, kuru ve avutucu sözlerden ve sloganlardan öte yapacakları bir şey yoktur. Faizle, borçla bu ülkenin ekonomisi çözülemez, işsizlik çözülemez. Kendi imkan ve kaynaklarını ve gücünü ortaya koyarak, terleyerek ve reel ekonomi bu ülkede hakim kılınarak sorun çözülür" ifadelerini kullandı.

Bölgede yaşanan sıkıntıların özünde "Büyük İsrail Projesi"nin bulunduğunu iddia eden İriş, bu gerçekleri halka ve insanlara her noktada ve platformda anlatacaklarını ifade etti. İriş, "Bir ve beraber olmaktan, gerçek kardeşliği ve gönül bağlarını gerçekleştirmekten başka bir çıkış yolumuz yoktur. Huzuru, barışı ve kardeşliği ancak milli görüş güçlendirebilir, kuvvetlendirebilir" diye konuştu.

SP Genel GİK Üyesi Fethullah Erbaş da, 1 Kasım seçimlerinde Bitlis'ten bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, seçimin Bitlis'e ve ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş Bitlis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement