Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Açıklaması - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Açıklaması

"İslam ülkelerinin kendi aralarında oluşturacağı bir barış gücü ile Suriye'deki zulmün önlenmesi gerektiğini düşünüyoruz"

06.09.2013 18:35

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, "İslam ülkelerinin kendi aralarında oluşturacağı bir barış gücü ile Suriye'deki zulmün önlenmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Yıldırım, partisinin Artvin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, parti olarak 81 vilayet ile 900'ün üzerinde ilçenin tamamında incelemelerde ve ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

Ülke genelinde genel bir tarama yapacaklarını ifade eden Yıldırım, "İlçe yöneticilerimizi mümkünse köylere kadar çıkaracağız. Yöneticilerimiz esnafımızla, halkımızla bir araya gelecek ve onların dertlerini dinleyecek. Bu görüşmelerden elde edeceğimiz sonuçları genel merkezimize götüreceğiz" diye konuştu.

Yıldırım, incelemeler ve ziyaretler sonucunda, Türkiye'nin genel şartlarının politikalar bakımından ne durumda olduğunun tespitini yapıp, ona göre yeni politikalar olgunlaştırıp geliştireceklerini vurguladı.

Gündeme ilişkin çeşitli açıklamalarda da bulunan Yıldırım, Suriye'ye yabancı güçlerin girmemesi gerektiğini savunarak, "İslam ülkelerinin kendi aralarında oluşturacağı bir barış gücü ile Suriye'deki zulmün önlenmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement